zaterdag 30 juni 2018

Tentweek 2018

Tentweek 2018

Het is bijna weer zover: de tentweek op het Amaliapark! Drie dagen lang staan er twee grote witte tenten en een springkussen op het grasveld en organiseren we activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen! Zorg dat je er de laatste week van de zomervakantie bij bent! 

 

Kinderen

Kom jij gezellig met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt naar de tentweek?! Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus zijn er activiteiten van 11.30 tot 14.00 uur. Je kan komen springen op het springkussen, of gezellig andere spelletjes doen. We gaan zingen met elkaar en luisteren naar een verhaal uit het boek van God. De verhalen gaan over: Vrienden van het Leven! 

Daarna is het tijd voor het maken van een mooi knutselwerkje en daarna gaan we lekker met elkaar wat eten.

Leuk als je ook komt! 

 

Tieners

Even wat anders doen in de vakantie? Zoals samen met andere tieners uit de wijk een actief spel doen en met elkaar in gesprek gaan over belangrijke thema’s en horen wat er in het boek van God hierover staat? Het thema van dit jaar is: Vrienden van het Leven! Natuurlijk gaan we ook weer met elkaar bbq’en! Kom ook op dinsdag 21 en woensdag 22 augustus van 16.00 uur tot 19.00 uur en neem gerust je vrienden mee!

 

Voor iedereen

Op woensdagavond 22 augustus organiseren wij, net als vorig jaar weer een buurt-bbq! We zien er naar uit om weer veel mensen uit de buurt te verwelkomen! De bbq begint om 18.00 uur en is rond 20.30 uur weer afgelopen! We hopen op mooi weer en fijne en gezellige ontmoetingen! Geef je op via: info@hoeksteen-leidscherijn.nl