donderdag 10 augustus 2017

Tentweek 2017 - Thema 'Op reis' - 15 - 16 - 17 augustus 2017 - Welkom

Tentweek 2017

 

Hallo kinderen, jongeren en ouderen,

 

Ook dit jaar organiseren wij in de laatste week van de zomervakantie een tentweek. Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus staat er een tent op het grasveld in het Amaliapark. Het zijn elk jaar weer fijne, gezellige en leuke dagen, en tegelijk is het ook goede invulling van de laatste vakantie week. Komen jullie ook?

 

Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar

Drie dagen is er elke morgen van 10.00 uur tot 14.00 club. Eerst kan je even springen op het springkussen of een andere spelletje doen. Daarna gaan we zingen, luisteren naar een mooi verhaal en we gaan knutselen. Tussendoor krijg je wat drinken en aan het einde eten we met elkaar wat lekkers. We hopen je dat jij ook komt!

 

Voor de tieners

Op dinsdag en woensdag is er club voor de tieners van 16.00 uur tot 19.00 uur. We doen een spel op het grasveld, bespreken een mooi thema uit het boek van God en na afloop gaan we BBQ’en. Leuk!

We zien je graag tijdens de tentweek.

 

Voor volwassenen

Dit jaar organiseren we ook diverse activiteiten voor volwassenen.

Op woensdagavond organiseren we een buurt BBQ! Een mooie gelegenheid om uw buren (beter) te leren kennen.

Op donderdagmiddag kunt u van 14.00 tot 16.00 uur een bakje koffie komen drinken. Ook lezen en denken we met elkaar na over een stukje uit de Bijbel, waarbij er ruimte is voor al uw (levens-) vragen! Kom gerust langs.

 

Kortom, er is die week genoeg te doen in de tent! Graag tot ziens!