Kinderclub

Een briefje voor alle kinderen in Leidsche Rijn,

"Mama, ik verveel me zo....Weet u wat leuks te doen?" Zeg jij zoiets ook wel eens thuis? Of: "Het regent en al mijn vriendjes zijn weg." Ik denk dat jullie dit allemaal wel eens zeggen. Op zondag zijn jullie altijd vrij. 's Morgens weet je misschien nog wel wat je moet doen. En 's middags?
Ik heb een leuk idee: je moet eens naar onze kinderclub komen. Het is elke zondagmiddag van half twee tot kwart voor drie. Eerst gaan we zingen en dan wordt er een mooi verhaal verteld uit het boek van God, de Bijbel. Daarna gaan we gezellig knutselen, elke middag een ander werkje.
Veel kinderen kennen elkaar niet als ze op de club komen. Maar dat geeft hier niets. Zelfs de eerste keer hoor je er al helemaal bij. Je vader, moeder of iemand anders die eens wil zien wat we doen, mag best mee.
 Kijk, dan weet jij voortaan wat je op zondagmiddag moet doen, je hebt altijd vriendjes daar en wij zijn blij, omdat er weer een kind bij is op de club! Kom jij ook? Iedereen, ook de volwassenen die willen komen, zijn van harte welkom! Nou, we hopen jullie snel te zien op de kinderclub, hoor.

Hartelijke groetjes namens alle jufs en meesters,

P.S.
Soms organiseren we ook een leuke activiteit op een doordeweekse dag of in een vakantie. Zo hebben we een keer met kinderen een Pannenkoekenfeest gehouden en een andere keer een Herfstfeest. Daar nodigen we alle kinderen in Leidsche Rijn voor uit. Dus houd de agenda op deze website in de gaten en je eigen brievenbus. En als je al een keer bij ons geweest bent, brengen wij je een aparte uitnodiging.

  • Voor wie:
    kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • Wanneer:
    elke zondagmiddag van 13.30 – 14.45 uur
foto_3983.jpgfoto_3984.jpg